Přeskočit na obsah | Přeskočit na navigaci

Úvodní stránka » E-shop » Límce, šály, štoly a lemy » Kožešinové lemy » Kožešinový lem na kapuci barvený mývalovec do 70 cm

Kožešinový lem na kapuci barvený mývalovec do 70 cm

Náhled výrobku: Kožešinový lem na kapuci barvený mývalovec do 70 cm
Značka: Martes
Kolekce: Mývalovec
Cena: 91,30 EUR
Dostupnost: vyprodáno
Vyprodáno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Výrobek zatím nikdo nehodnotil. Hodnotit mohou pouze registrovaní uživatelé.

Podrobnosti o výrobku

Kožešinový lem z barveného skandinávského mývalovce červeno-vínové barvy.  Vyrábíme v šíři 5 cm (ze strany podšívky) a délce od 61 do 70 cm. Lem je zapodšívkovaný, v podšívce jsou vyšity dírky, které slouží k připnutí lemu na kapuci. Pokud již na kapuci nějaký lem máte a chcete jej vyměnit a zachovat původní připínání lemu, pošlete nám původní lem, případně i s kapucí a my Vám pouze vyměníme kožešinu.

Další varianty:

Lem má v kraji našitý háček a očko, je možné ho proto použít také jako límec.

Pokud chcete kožešinový lem používat jako dopněk společenských šatů, můžeme Vám jako zapínání k lemu přišít černou saténovou mašli na svazování.

Délku lemu a variantu zapínání napište do poznámky v objednávce.

Nákupní košík

Počet výrobků: 0Cena: 0 EUR
Zvolte měnu

Naše nabídka

Nabízíme široký sortiment kožešinových výrobků, jako jsou kožichy, paleta, vesty, čepice, čelenky, límce, šály, lemy, rukavice, polštáře, předložky a ledvinové pásy. Všechny tyto výrobky nabízíme hotové nebo na míru na zakázku z našeho nebo Vámi dodaného materiálu.

Prostudujte si celou naší nabídku

Kontaktujte nás

Podroužkova 1676
OSTRAVA - Poruba
708 00

Telefon: +420 604 504 487

Otevírací doba:
Pondělí - Čtvrtek: 10 - 12, 13 - 17:00

Všechny kontakty

Články

Jak pečovat o kožešinu

Přidáno: 25. 10. 2022 - Kožešina je přírodní materiál, používaný k výrobě oděvů, nebo jejich zdobení desítky tisíc let. Je nadčasová a při správné péči také trvanli…

O řemesle

Přidáno: 3. 10. 2012 - Kožešina je nejstarším materiálem používaným k výrobě oděvů. Znalost jejího zpracování sahá mnoho tisíc let do minulosti. Po celou tuto dobu…

Více článků

Sdílejte na sociálních sítích

Language_Switch

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie.
Více informací